Rólunk

A TeleTraderől

Kereskedjen a Forex piacon a TeleTrade-del

A TeleTrade egy online bróker cég, amely hozzáférést biztosít a pénzügyi piacok széles skáláján történő kereskedéshez. Több mint 200 irodával rendelkezik 30 országban és 3000-nél több személyt foglalkoztat, ezáltal kijelenthetjük, hogy a TeleTrade csoport globálisan elérhető, de helyi szinten biztosít szakértelmet.

Tovább

SZAKMAI DÍJAK

A TeleTrade számos pénzügyi eszközt valamint szolgáltatást kínál a traderek számára. A folyamatos innovációt és minden egyes ügyfelünk iránti elkötelezettségünket a legfontosabb nemzetközi pénzügyi szervek is elismertek.

Tovább

SZOLGÁLTATÁSAINK

Büszkén kijelentjük, hogy a legmagasabb szintű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleink számára, beleértve a legkülönbözőbb kereskedési eszközöket és befektetési termékeket, a kiváló kereskedési oktatási rendszerünket, szakértői piaci elemzéseinket és elkötelezett kereskedési támogatásunkat.

Tovább

ENGEDÉLYEZETT PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK

Ebben a részben megtalálhatóak a CySEC által engedélyezett pénzügyi eszközök, befektetési és kiegészítő szolgáltatásokkal kapcsolatos információk.

Tovább

ENGEDÉLYEK ÉS SZABÁLYOZÁSOK

A TeleTrade-DJ International Consulting Ltd (TeleTrade Europe) egy Ciprusi Befektető Cég (CIF), CIF regisztrációs szám: HE272810, a Ciprusi Tőzsde és Értékpapír Felügyelet (CySEC) által a 158/11 számon lett engedélyezve.

Tovább

AZ ÖN VÉLEMÉNYE FONTOS SZÁMUNKRA

Elköteleztük magunkat arra, hogy felülmúljuk elvárásait akárhányszor belép a honlapunkra. Ha megosztja velünk véleményét a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, segít nekünk abban, hogy még jobbá tegyük a kereskedési környezetet. Kérjük szánjon egy pillanatot arra, hogy tegyen egy javaslatot, hagyjon egy panaszt, tegyen fel egy kérdést vagy írjon egy visszajelzést.

Tovább

AZ ÜGYFELEK TŐKÉJÉNEK BIZTONSÁGA

Az ügyfelek pénzének biztonsága elsődleges szempont a TeleTradenél. Azon vagyunk, hogy az ügyfeleink pénze biztonságban legyen, ezért elkülönített számlákra kerülnek a legnagyobb nemzetközi kereskedelmi bankoknál, ahol egy megfelelő kockázatkezelési rendszernek köszönhetően negatív egyenleg elleni védelem áll fenn.

Tovább

News

 • 23 február, 17:05

  Kedves Ügyfelünk!

  Kérjük vegye figyelembe, hogy 2017 february 20-án 00:05:00 - 00:48:00 között (Kereskedési Platform Idő), ár-képzési hiba történt a kereskedési szervereken(TeleTrade-Server és TeleTrade-NoDealingDesk) egy piaci áron kívüli adat miatt: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCAD, EURJPY, GBPCHF, CHFJPY, EURCAD, EURCHF, AUDNZD, EURNOK, EURAUD, EURNZD, EURSGD, GBPSGD, NZDSGD, USDDKK, USDSGD, GBPNZD, GBPAUD, USDZAR, GBPDKK, EURHUF, USDMXN, USDPLN, EURPLN, USDSEK, GBPSEK, EURSEK, USDNOK, GBPNOK, GBPCAD.

  17 február, 15:03

  Tisztelt TeleTrade ügyfél!

  Kérjük vegye figyelembe, hogy a kereskedési órák megváltoznak a CFD esetén az amerikai Elnökök Napján, 2017. február 20-án.

  A változások erre a napra:

  26 január, 16:04

  Kedves Ügyfelünk!

  2017 január 30-tól 0,1% lesz a jutalék - 0,1%-a névleges megnyitott mennyiségnek - az NDD számlák esetén az összes végrehajtott kereskedési műveletnél részvény CFD-k esetén. A változó spread mértéke viszont csökkenni fog az összes eszköz esetén, amely biztosítja, hogy a kereskedési feltétel a legtöbb eszköz esetén kedvezőbb lesz.

  A TeleTrade Csapata