Kalkulátorok

Használja ezeket a praktikus kalkulátorokat, hogy hatékonyabban ki tudja dolgozni a kereskedés részleteit.

Swap Kalkulátor

ESZKÖZ

SZÁMLA DEVIZANEME

MENNYISÉG (LOT)

Short swap (pips):


Long swap (pips):

A Swap: a napon túli kereskedéskor felszámított kezelési költség. Mértékét a két adott deviza kamatláb különbözete határozza meg, annak függvényében, hogy long vagy short ügyletről beszélünk. A swap minden éjszaka számolódik és íródik jóvá. Szerdán este háromszoros swap számolódik fel a hétvégi elszámolás miatt. Válassza ki, hogy mely devizapárral szeretne kereskedni, valamint állítsa be a kereskedés nagyságát és számlája pénznemét, majd kattintson a "Számítás" gombra, hogy megállapíthassuk a swap-díjat.

Pip kalkulátor

ESZKÖZ

SZÁMLA DEVIZANEME

MENNYISÉG (LOT)

PIP value:

A pip érték kalkulátor segítségével Ön kiszámíthatja minden egyes kereskedni kívánt devizapár pozíciónak az értékét. Ez az információ létfontosságú annak eldöntésében, hogy egy kereskedés megéri-e a kockázatot valamint a hatékony kockázat kezelésnél is elengedhetetlen. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a kiválasztott devizapárt, a kereskedni kívánt tranzakció méretét és a kereskedési számlája pénznemét, majd kattintson a "Számítás" gombra, hogy meghatározhassuk az egyes pipek értékét.

Fedezett kalkulátor

ESZKÖZ

SZÁMLA DEVIZANEME

MENNYISÉG (LOT)

Margin:

A fedezett kalkulátor egy fontos eszköz, mely kiszámítja, hogy mekkora fedezettre van szükség egy adott pozíció megnyitásához. Ez lehetővé teszi, hogy helyesen tudja kezelni kereskedéseit, és meghatározza a lotjai nagyságát és tőkeáttételét, hogy ne haladja meg a kereskedelmi számlája egyenlegét. Ez elengedhetetlen a margin call és stop outok kivédése érdekében. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválassza a kereskedni kívánt devizapárt, a lot, a tőkeáttétel nagyságát, és a számlája pénznemét. Miután rákattintott a "Számol" gombra, a kiszámított fedezett automatikusan megjelenik.

Profit kalkulátor

ESZKÖZ

SZÁMLA DEVIZANEME

MENNYISÉG (LOT)

PERIÓDUS (NAPOKBAN)

NYITÓ ÁR

ZÁRÓ ÁR

Nyereség:

Mielőtt megnyitna egy pozíciót természetes, hogy pontosan szeretné tudni, hogy mennyit nyerhet vagy veszíthet. A profit kalkulátor egy könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza a kereskedés lehetséges kimenetelét és ez alapján eldöntheti, hogy eléggé nyereséges-e vagy sem a pozíció, hogy megérje a kockázatot. A kalkulátor arra is lehetőséget ad, hogy különböző nyitási és zárási árak eredményeit összehasonlítsa. Mindössze annyit kell tennie, hogy válassza ki a devizapárt, a kereskedés méretét, a számlája pénznemét, hogy meddig kívánja a pozíciót nyitva tartani, hogy vételi vagy eladási utasításról van szó, valamint a nyitó és záró árakat. Végül, kattintson a "Számol" gombra, hogy a kereskedés potenciális nyeresége vagy vesztesége látható legyen.

Devizaváltó

MIKORTÓL

MEDDIG

ÖSSZEG

EREDMÉNY:

A deviza számológép egy praktikus eszköz, mely lehetővé teszi, hogy különböző devizák között könnyen tudjon átkonvertálni. Ahhoz, hogy a devizaváltót használhassa, válassza ki a devizáját, a devizát melyre átszeretne váltani, és annak összegét. Ezután kattintson a "Számol" gombra annak érdekében, hogy elvégezze az átváltást.

A TeleTrade által biztosított kalkulátorok,mint segédeszközök kizárólag tájékoztató jellegűek. Az kiszámolt adatok a Teletrade kereskedelmi szerverekről származnak és lehet késéssel jelenik meg a honlapon. Előfordulhat, hogy késleltetés és a kerekítés miatt a megjelenő számítási eredmények eltérhetnek a piacon szereplő tényleges paraméterértéktől. Kérjük, olvassa el a teljes nyilatkozatot.