Jogi nyilatkozat

Minden publikált anyag, beleértve adatok, idézetek és grafikonok tájékoztató jellegűek, melyet a TeleTrade csak szolgáltatásként nyújt. Minden kereskedéssel kapcsolatos javaslat, melyet tőlünk kap, kizárólag általános marketing és / vagy tájékoztató és / vagy oktatási jellegű, és nem minősül befektetési tanácsnak, sem javaslatnak vételi vagy eladási pozíció nyitására egyetlen pénzügyi eszközön sem, vagy bármilyen tranzakció módosításra, sem semmilyen más jogi ügyletre.

A múltbeli, vagy a szimulációs múltbeli teljesítmények nem megbízható előrejelzői a jövőbeni eredményeknek, valamint az előrejelző mutatók sem megbízható útmutatók a jövőbeni teljesítményekhez. A közzétett anyagok nem készültek a jogszabályi előírások szerint, amelynek célja a független pénzügyi befektetések kutatásainak a támogatása és nem tartozik a befektetéssel kapcsolatos kutatások terjesztésének bármilyen tiltása alá.

A TeleTrade által gyűjtött és közzétett információk forrásai a TeleTrade szerint megbízhatóak és pontosak, de erre garancia nincs. Ezek az információk előzetes bejelentés nélkül változhatnak.

A TeleTrade nem vállal felelősséget a megbízhatóságért és nem vállal garanciát az információ pontosságára, időszerűségére, megfelelőségére és teljességére, és semmilyen kárért vagy veszteségért, különös tekintettel semmilyen profit elvesztésre, amely esetlegesen fellép közvetlenül vagy közvetett módon az információk felhasználásával.