Gazdasági naptár

A gazdasági naptár egy praktikus és könnyen használható eszköz arra, hogy a Forex piacon történő eseményekről naprakészek legyünk. Ezen az oldalon hasznos információ található a hazai és nemzetközi piacokról, pénzügyi kimutatásokról és egyéb mutatókról, amelyek segítenek a tranzakciók elemzésében.

A naptár használata segíthet a kereskedési stratégia kialakításában is, figyelemmel követheti a megadott időpontban frissített adatokat, ezáltal egy átfogóbb képpel rendelkezik az ágazatról. Mivel a piacokat nem a vélemények mozgatják, hanem a számok és eredmények, ezért lehetősége van statisztikai elemzések készítésére is, a múltbeli mozgásokat és eredményeket figyelembe véve.

Hogy működik ez a naptár valójában? A válasz egyszerű, a legmegbízhatóbb világszínvonalú forrásokból érkeznek az adatok, ezeket azonnal lefordítjuk és egy praktikus formában közöljük, ezáltal bárki könnyedén megértheti őket.

Regisztráció nélkül használhatja a gazdasági naptárunkat, így egyszerűen hozzáférhet a friss globális gazdasági hírekhez, legfontosabb mutatókhoz és valós idejű frissítésekhez. 

A gazdasági naptár automatikusan aktualizálódik, az oldal újratöltésével lassabban jelennek meg az új adatok. Az adatok hasznos időben történő megjelenéséhez javasoljuk, hogy tartsák nyitva a gazdasági naptár oldalát.

Внимание!Экономический календарь не доступен в мобильной версии

Gazdasági naptár

Pontos nap meghatározása
Idő Régió
Mind
China
Australia
Japan
France
Germany
Switzerland
Eurozone
U.S.
Alkalmazás
Fontosság
Mind
Alkalmazás
Esemény Periódus Előző Várakozás Aktuális
vasárnap, 30 április 2017
01:00
China
Non-Manufacturing PMI April 55.1 54.0
01:00
China
Manufacturing PMI April 51.8 51.6 51.2
23:30
Australia
AIG Manufacturing Index April 57.5
hétfő, 01 május 2017
00:00
China
Bank holiday
00:30
Japan
Manufacturing PMI
(Finally)
April 52.8 52.8
01:00
Australia
MI Inflation Gauge, m/m April 0.1%
06:00
France
Bank holiday
06:00
Germany
Bank holiday
06:00
Switzerland
Bank holiday
07:15
Switzerland
Retail Sales Y/Y March 0.6%
07:15
Switzerland
Retail Sales (MoM) March 0.6%
09:00
Eurozone
EU Economic Forecasts
11:45
U.S.
Treasury Sec Mnuchin Speaks

Jogi nyilatkozat: Minden publikált adat marketing céllal történik és előzetes bejelentés nélkül változhatnak, ha szükséges. Ezek használatával Ön elfogadja, hogy ezeket az információkat semmilyen körülmények között nem úgy kell érteni, mint bármilyen befektetési tanácsot. A közölt adatokat a TeleTRADE megbízhatónak tűnő forrásokból nyeri, de nincs garancia arra, hogy ez minden esetben fenn áll, így TeleTRADE kizár minden felelősséget e tekintetben. Kérjük, olvassa el a teljes piaci hírek nyilatkozatot további információért.