Mi az a TeleTrade Invest?

A befektetőknek a TeleTrade Invest egy lehetőség, hogy a nyereséget érjenek el a kereskedők tudásának és tapasztalatának segítségével - TeleTrade ügyfelei és partnerei számára. Az TeleTrade Invest szolgáltatást használva, nem kell feltétlenül saját magának kereskednie, profitálhat a kiválasztott Kereskedők másolásával. Ezért TeleTrade Invest nem igényel semmilyen speciális oktatást és készséget, valamint az ilyen típusú számla kezelése nem időigényes.
A kereskedés másolását automatikus üzemmódban végezzük. Így, nem szükséges, hogy döntést hozzon minden egyes kereskedés tekintetben. Mégis képes megállítani a kereskedést bármelyik pillanatban. Ily módon akkor kézben tudja tartani a saját pénzét.

A Kereskedők számára a TeleTrade Invest lehetőséget biztosít, hogy díjazást kapjanak jutalék formájában, a Befektetők által másolt kereskedések után. Minél magasabb a kereskedő pozíciója a rangsorban, annál magasabb a határ csatlakoztatható befektetőkre nézve a Kereskedőnek, és ennek eredményeként, annál nagyobb a potenciális jutalék összeg.

Előnyök

  • Megbízhatóság A TeleTrade Invest szolgáltatás alatt, a kereskedőknek bizonyítani kell hosszú eredményes kereskedői múlttal az alkalmasságukat.
  • Ellenőrzés Másolni tudja a Kereskedő kereskedéseit teljesen automatikus üzemmódban. Másrészről meg tudja állítani vagy épp újrakezdeni az együttműködést a kiválasztott Kereskedővel bármelyik pillanatban.
  • Képzés Tanuljon a kereskedők által végrehajtott kereskedések elemzésével és növelje a saját döntéseinek pontosságát, hogy felkészítse magát a saját kereskedésre.

A TELETRADE INVEST ELŐNYEI BEFEKTETŐKNEK


Ez egy lehetőség, hogy passzív jövedelemhez jusson.

A kereskedések másolása automatikusan megy végbe, amely lehetővé teszi a pénzügyi piacokon nyereség elérését anélkül, hogy speciális ismeretekre és készségekre lenne szüksége. Nem kell, hogy figyelemmel kísérje a piacot éjjel-nappal. Ehhez elegendő az, hogy megvizsgálja a Kereskedők Rangsorát és kiválassza azokat a Kereskedőket akik megfelelnek az érdekeinek. Majd engedélyeznie kell a másolást a választott számláról a saját számlára és ellenőrizni, ha szükséges, hogy a profit hogyan változik.

Egy lehetőség, hogy összekapcsolják a különböző kereskedők kereskedési stratégiáit és a saját kereskedést. A TeleTrade Invest lehetőséget ad arra, hogy összekapcsolják számos kereskedő különböző stratégiájának használata közben elért eredményeket. Ezek a taktikák célja egy stabil pénzügyi teljesítmény. TeleTrade Invest lehetővé teszi, hogy egy befektető részt vesz a kereskedés másolásban, mint egy befektető, és ugyanakkor saját kereskedéseket indítson ugyanazt a számlát használva.

Teljes ellenőrzés a saját tőkéje felett.

A TeleTrade Invest-ben a befektető nem utalja át a pénzét egy harmadik félnek, de továbbra is ellenőrzi a saját kereskedési számláját. Ön is tudja módosítani az egyes átmásolt ügyleteket vagy letiltani a másolást bármely pillanatban.

Egy lehetőség, hogy tanuljanak a tapasztalt kereskedőktől.

Azáltal, hogy megfigyeli egy vagy több kereskedő munkáját ki tudja dolgozni a saját stratégiáját, majd alkalmazni, miközben saját magának kereskedik.

KIVÁLASZTHAT EGY KERESKEDÖT A RANGLISTÁBOL

A Kereskedők Rangsora objektív kritériumokon alapul és naponta frissítik. A rangsor legelején az a kereskedő van, aki a legtöbbet kereskedik a legnagyobb hozam mellett. Minél magasabb a pozíciója a kereskedőnek a rangsorban, annál valószínűbb a siker. Minden befektető figyelmesen megvizsgálhatja minden Kereskedő profilját: a szűrők és a beállítások lehetővé teszik, hogy megtalálják a szükséges információkat és az előnyben részesített paramétereket (pontszám, hozam egy bizonyos időszakban, aktivitás, kereskedésre használt eszközök, stb) összetett képletek és arányok alkalmazása nélkül.

MI AZ A KERESKEDÖI JUTALÉK?

Amikor kiválaszt egy Kereskedőt, figyelnie kell nem csak a rangsorra, hanem a jutalék nagyságára, sőt az adott Kereskedő stratégiájára is. Kereskedőknek joga van arra, hogy megváltoztassák a jutalék nagyságát. A jutalék nagysága megjelenik a Kereskedő profiljában a Rangsorban, valamint a Befektető Személyes oldalán is (ha másolás engedélyezve van).

KÉRDEZZEN