Ez a szakasz a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat tartalmazza.

Ha nem találta meg a választ a kérdésére, kérjük, tegye fel kérdéseit.

 • Miért nem jelenek meg a Rangsorban?

  Ha nem hajt végre semmilyen kereskedési műveletet a az elmúlt 30 napban, akkor nem jelenik meg a Rangsorban.

 • A TeleTrade számít fel jutalékot a profit után?

  Igen. A jutalék 35%.

 • Mit jelent a «kereskedés másolás» pontosan?

  Kereskedés másolás a TeletTrade Invest szolgáltatásban egy automatikus replikációja minden egyes kereskedésnek amit a Kereskedő végrehajt a saját Befektetői kereskedési számlára. A Befektető letilthatja az aktuális másolást bármelyik pillanatban, választhat egy másik kereskedőt vagy folytathatja a kereskedést saját maga.

 • Miért nem (Kereskedő) kaptam meg a jutalékom, miután kiléptem a projektből?

  A jutalékot akkor fűzetik ki, ha a következő feltételek teljesülnek: a kereskedőnek végre kell hajtania legalább 15 olyan kereskedést ami nyitva volt legalább egy órán keresztül (vagy úgy zárta pozíciókat, akár profit vagy veszteség, hogy legalább 25 pip-et elértek) az időszak elejétől. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor a kereskedő nem kapja meg a jutalékot.

 • Mikor kerül kifizetésre a jutalék a kereskedőnek és milyen feltételekkel?

  A megállapodás szerint a kereskedővel a fizetés a lemásolt kereskedések eredményei alapján minden szombat este történik. Ezen kívül a következő követelményeket kell teljesíteni:

  • az összes megnyitott pozíciót a kereskedőnek be kell zárni;
  • a kereskedő köteles végrehajtani legalább 15 kereskedést, ami lemásolódik a Befektető számlájára (minden egyes kereskedést nyitva kell tartani legalább egy órán át, vagy a zárt pozíció elérte legalább a 25 pip-et, akár profitban akár veszteségben).
 • Hogyan történik a hozam számítás?

  A TeleTrade Invest-ben, a hozamot minden kereskedési napon számítják, figyelembe véve a számla egyenleget, a be és kifizetéseket a számláról.

 • Kereskedő vagyok. Hány befektető kapcsolódhat (csatlakozhat) a számlámhoz?

  Az elején, miután csatlakozott TeleTrade Invest projekthez, minden kereskedő kap egy maximális limitet: 400 Befektető kapcsolódhat a számlájához. Bővíteni lehet ezt a határt, úgy, hogy nagyobb pontszámot ér el. 1 pont = +2 Befektető.

 • Kereskedő vagyok. A kereskedői teljesítményem alapján kiestem a Rangsorból. Vajon a befektetők lekapcsolódnál a kereskedői számlámról?

  Miután kiesett a Rangsorból, a Befektetői számlák csak akkor választódnak le, ha a kereskedőnek nem maradt pénz a számláján, vagy ha a Befektető teszi azt saját döntése alapján.

 • Át tudok vezetni pénzt az egyik számlámról a másik kereskedési számlámra?

  Igen tudsz. A személyes oldalán keresztül azonnali átutalással át tud vezetni pénzt bármelyik saját számlára.

 • Befektető vagyok. A kereskedési számlám le van választva a Kereskedő számlájáról. Mit kell tennem?

  A Befektető számlája lehet, hogy automatikusan levált, ha már nem rendelkezik a szükséges minimális összeggel pozíció nyitáshoz. Ebben az esetben a Befektetőnek letétet kell elhelyeznie a saját számlára. A másik ok az lehet, hogy a Kereskedő kilépett a TeleTrade Invest projektből. Ezt ellenőrizni tudja a Rangsor megnézésével.

KÉRDEZZEN