Rangsorolás

A RANGSORBÓL VÁLASZTOTT KERESKEDÖK

A Kereskedői Rangsor objektív kritériumokon alapul és naponta frissítik. A rangsor legelején az a kereskedő van, aki a legtöbb aktív kereskedést végzi maximális jövedelmezőséggel. Minél nagyobb a pozíciója egy résztvevőnek a rangsorban, annál valószínűbb a siker. Minden befektető figyelmesen megvizsgálhatja minden Kereskedő profilját: a szűrők és a beállítások lehetővé teszik, hogy megtalálják a szükséges információkat és az előnyben részesített paramétereket (pontszám, hozam egy bizonyos időszakban, aktivitás, kereskedésre használt eszközök, stb) összetett képletek és arányok alkalmazása nélkül.

Hogy működik a Rangsorolás

A Kereskedőt a rangsorban a szerződés szám alapján lehet azonosítani, ezen szám alapján a rendszer felismeri a kereskedési számlát, ahonnan másolás történik. A név és a hely nem kötelező, de hozzá lehet adni a kereskedő profiljához. Ezért egyedül a szerződés számra kell emlékezni, vagy leírni - betűk és számjegyek kombinációja - annak érdekében, hogy kapcsolódni tudjunk a kiválasztott kereskedőhöz.

A kereskedők a TeleTrade Invest-ben a TeleTrade ügyfelei, vagy partnerei. A kereskedők és a befektetők tőkéje szegregált: ha lehetővé teszi a másolást, a Befektető nem teszi lehetővé a kijelölt Kereskedőnek a tőkéje kezelését. A másolás a Kereskedő által a saját tőkéjén végrehajtott kereskedések automatikus replikációját jelenti a Befektető számláján. Így a befektető tudja ellenőrizni a helyzetet: letilthatja az aktuális másolást bármelyik pillanatban, választhat egy másik Kereskedő vagy kereskedhet saját maga.

A pozíciót a rangsorban a Kereskedő a megadott pontrendszer alapján a kapja, amit az aktuális teljesítménye alapján kap egy bizonyos időszak alatt (30, 21, 14, 7 nap). A pontszám kiszámítása naponta történik, így a Kereskedő pozíciója a rangsorban minden nap frissül.

A PONTSZÁM KISZÁMITÁSA EGY FORMULA ALAPJÁN TÖRTÉNIK

Az alap pontszámot a hozama és aktivitása alapján kapja naponta számítva egy bizonyos időszak alatt, figyelembe véve a csökkenést(csökkentő tényező). Az adott pontszámot az aktuális dátum előtt kerül kiszámításra, figyelembe véve a csökkentő tényezőt.

Ezután további növelő és csökkentő együtthatókat alkalmaznak az alap pontszámon:

  • 1. szorzótényező: az alap pontszámon alkalmazzák, a folyamatos kereskedést pontozza a megelőző hétnapos időszak alatt az aktuális dátumig;
  • 2. szorzótényező: az alap pontszámon alkalmazzák, a tartós jelenlétet pontozza a Rangsor Top 10-ben az elmúlt hét napban az aktuális dátumot megelőzően;
  • 3. csökkentő együttható: az alap pontszámon alkalmazzák, minden egy meghatározott szintet meghaladó esetleges veszteség esetén (büntetés a veszteségekért).

HOGY ALAKUL KI A RANGSOR?

A Befektető érdekei lettek szem előtt tartva. A Kereskedők Rangsora a következő kritériumokon alapul:

  • Hozam;
  • Kereskedési aktivitás;
  • Veszteség valószínűség.

A Rangsor tetején vannak a leginkább aktív kereskedők, a legmagasabb hozammal és a legalacsonyabb veszteséggel az elmúlt időszakban.

Átláthatóság: A rangsort meghatározó képlet nyilvánosan hozzáférhető - meg lehet találni az alábbi linkre kattintva.

Eltekintve ettől, Ön alaposan megvizsgálhatja minden kereskedő profilját.

A Kereskedőt a rangsorban a szerződés szám alapján lehet azonosítani, ezen szám alapján a rendszer felismeri a kereskedési számlát, ahonnan másolás történik. A név és a hely nem kötelező, de hozzá lehet adni a kereskedő profiljához.

Könnyen kezelhető: A szűrők használata a Rangsorban lehetővé teszi, hogy könnyen megtaláljuk a szükséges adatokat és az előnyben részesített paramétereket (pontszám, hozam egy bizonyos időszak alatt, kereskedési aktivitás, kereskedésre használt eszközök, stb) megkönnyíti a tájékozódást bonyolult képletek és arányok alkalmazása nélkül.

Biztonság: A kereskedők a TeleTrade Invest-ben a TeleTrade ügyfelei. A kereskedők és a befektetők tőkéje szegregált: ha lehetővé teszi a másolást, a Befektető nem teszi lehetővé a kijelölt Kereskedőnek a tőkéje kezelését

A másolás a Kereskedő által a saját tőkéjén végrehajtott kereskedések automatikus replikációját jelenti a Befektető számláján.

Így a befektető tudja ellenőrizni a helyzetet: letilthatja az aktuális másolást bármelyik pillanatban, választhat egy másik Kereskedő vagy kereskedhet saját maga.

KÉRDEZZEN