Szójegyzék:


A befektető a társaság azon ügyfele, aki a TeleTrade Invest szolgáltatás keretében befektetői számlára kereskedési számlát regisztrált, annak érdekében, hogy kereskedési tranzakcióit a Befektető által kiválasztott kereskedői számláról átvehesse befektetői számlájára.

A kereskedő a TeleTrade Invest szolgáltatás kereskedői számláján kereskedői számlára bejegyzett kereskedő számlát vagy a TeleTrade Invest szolgáltatáshoz kapcsolódó kereskedési számlán keresztül működő kereskedelmi jelzálog-szolgáltatót jelent. A kereskedőnek nincs hozzáférése a befektetői pénzeszközökhöz, és soha nem vesz részt a befektetői pénzeszközök kezelésében, hanem kizárólag a kapcsolt befektetői számlákon átmásolható kereskedési jelzések szolgáltatójaként működik.

A kereskedési jelző szolgáltatója olyan kereskedési számlát jelent, amelyből a kereskedési ügyleteket átmásolják (másolják) a kereskedési számlához kapcsolódó egyéb kereskedési számlákra a TeleTrade Invest szolgáltatáson keresztül.

Non-Public Trader Account (Nem nyilvános kereskedői számla) olyan kereskedői számlát jelent, amely nem szerepel a Társaság webhelyén.

PublicTrader Account (Nyilvános kereskedői számla) olyan kereskedői számlát jelent, amely szerepel a nyilvános kereskedők ranglistájában, és a Társaság összes ügyfele számára megtekinthető a Társaság webhelyén.

A kereskedői szerződés olyan egyedülálló, személyre szabott kódot jelent, amely azonosítja a kereskedőt a TeleTrade Invest szolgáltatáson belül, amely magában foglalja a kereskedői ajánlatot. Egy kereskedői szerződés használatával a Befektető kiválaszthatja a kereskedőt, hogy összekapcsolhassa kereskedői számlájával.

A kereskedő ajánlata azt jelenti, hogy a potenciális befektetők ajánlatot tesznek arra, hogy kereskedői számlájukat összekapcsolják a kereskedő számlájára a Kereskedő által meghatározott kereskedelmi feltételek szerint:

  • A Kereskedő Bizottság jelentése a Kereskedő által meghatározott jutalék, amely szerint a Kereskedő és a Befektetők közötti elszámolást, valamint a jutalékot a nyereséges, ismétlődő kereskedési ügyletekre kell kiszámítani.
  • A számviteli időszak a befektető és a kereskedő együttműködésének megkezdése vagy a befektető és a kereskedő közötti korábbi egyezség, a későbbiekben bekövetkezett változás óta, amely után a befektető és a kereskedő között egyezségre kerül sor. Az időszakos elszámolás minden hónap utolsó vasárnapján történik.

A kereskedési tranzakciók ismétlése azt jelenti, hogy kereskedési tranzakciókat másolnak a kereskedői számláról egy befektető megfelelő kereskedési számlájára.

A replikációs arány a kereskedői számláról a befektetői számlára történő átmásolási tranzakciók arányát jelenti, amelyet a befektető határoz meg, miközben a befektetői számláját egy kereskedői számlához kapcsolja. A kereskedési tranzakció jutalékát az adott tranzakciók pénzügyi teljesítménye alapján kell kiszámítani, függetlenül attól, hogy az ügylet melyik irányítása alatt volt. A jutalékot a Befektetői Számla ellenében egy mérlegen, amelyen egy emlékeztető szerepel: "cmsn lock for re. #Investor megrendelõjegyet ", és külön tartalékszámlára van fenntartva mindaddig, amíg a kiegyenlítési eljárást a befektetõ és a kereskedõ között végzik.

Az elszámolás a befektetési számla és a kereskedői számla között a megőrzési számlán felhalmozott jutalék elosztását jelenti.

A "Visszatérítés a befektetőnek" a kereskedő által a kiegyenlítési eljárás során a befektető számlájára történő átutalással jutó jutalék részleges visszatérítését jelenti. A Befektető jutalékának megtérülése egy egyenleges tranzakcióval történik a Befektetői Számlán, az alábbi megjegyzéssel: "cmsn return from Trader Account Number".

A kereskedő jutalma a kereskedő jutalékának részét képezi, amelyet az elszámolási eljárás során a kereskedői számlára továbbítanak. A kereskedő jutalékát a kereskedő számláján a kereskedő számláján egyenleg-tranzakció útján helyezik el, az alábbi megjegyzéssel: "cmsn a befektetői számláról".

KÉRDEZZEN