Felhasználási szabályzat

A weboldalon közzétett információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A kínált szolgáltatások és a közzétett információk megbízhatónak tartott forrásból származnak.

A TeleTrade-DJ International Consulting Kft. ("TeleTrade") és/vagy bármely harmadik információt nyújtó fél ezen információkat és szolgáltatásokat garanciavállalás nélkül biztosítja. Ezen szolgáltatások és információk felhasználása esetében tudomásul veszi, hogy a TeleTrade semmilyen körülmények között sem felel sem magánszemély, sem jogi személy veszteségeiért, vagy az okozott kárért, amely részben vagy egészben, ezen információkra és szolgáltatásokra támaszkodva merülnek fel.

A TeleTrade minden jogot fenntart a saját információival kapcsolatban, amelyeket a szolgáltatásai és információnyújtásai során biztosít. Tiltos a használata, sokszorosítása, megváltoztatása, közzététele, terjesztése, vagy kereskedelmi felhasználása a közzétett információknak és szolgáltatásoknak, kivéve ha a TeleTrade előbb írásban ezt engedélyezte. A TeleTrade fenntartja a jogot, hogy ezt a felhasználási szabályzatot előzetes értesítés nélkül módosítsa.

A felhasználó felelőssége, hogy ezt a felhasználási szabályzatot rendszeresen átnézze. Amennyiben ezt az oldalt használja, elfogadja az összes felhasználási szabályt, és minden esetleges változtatását.

E-mailes kommunikáció biztonsága
Felhívjuk figyelmét, hogy ha bizalmas, titkos adatokat küld részünkre e-mailben, és ezek az információk nincsenek kódolva, akkor lehetséges, hogy illetéktelenekhez kerül és el tudják olvasni. A TeleTrade nem vállal felelősséget az internetes titoktartás hiánya miatt.

Irányadó jog

Az oldal használata során irányadó a vontakozó ciprusi törvények elfogadása. Amennyiben bármely kérdése, kérése, panasza felmerül, kérjük küldje el e-mailben részünkre: support@teletrade.eu.