Célunk, hogy optimális kereskedési környezetet biztosítsunk Ügyfeleink számára, a kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Ismeretek és professzionális eszközök.

Töltse le azt a kereskedési platformot, amelyiket óhajtja: MetaTrader 4 -et vagy a MetaTrader 5 –öt.

Ez után megnyithat egy kockázat nélküli demo számlát a Forex piacon és CFD eszközökkel történő kereskedéshez, vagy kezdjen el pénzt keresni azzal, hogy megnyit egy valós számlát.

Ön felvértezheti magát kellő magabiztossággal és megfelelő ismeretekkel, mivel az egyszerű és érthető a kezdők számára írt útmutató a rendelkezésére áll, valamint helyszíni képzésekben vehet részt, az Európai irodáinkban, és megtalálhatja nálunk a szakemberek kommentárjait, magas szintű technikai elemzéseit.

Megközelítési módunk

Filozófiánk a konzervativizmus a konzervativizmus és a tisztességes-gondolkodásmód. Nem vezetjük félre Ügyfeleinket azzal, hogy zéró-spreaddel hitegetjük őket és valótlan piaci körülményeket állítunk be nekik.

VALÓS SZÁMLA NYITÁSA

Ön nyithat egy valós számlát, ha rákattint a Személyes oldalára és elvégzi a szükséges lépéseket. Kérjük töltse ki ezt a webes űrlapot, amennyiben segítségre van szüksége.

Open a real account

Kereskedési Feltételek

A Teletrade két típusú számlát kínál az ügyfeleinek a különböző kereskedési stratégiák és stílusok alapján - fix spread számla "Standard Execution ", és egy változó spread számlát " NDD Execution ".

Standard Végrehajtás

A legfőbb előnye ennek a számlának a fix spread és a megbízások garantált áron történő végrehajtása, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy hatékonyabban:előrejelzzék nyereséget és nagyobb pontossággal kiszámíthassák a költségeket a műveletek végrehajtásához, függetlenül a piaci helyzettől. (még olyan körülmények között is, ahol magas volatilitás vagy alacsony piaci likviditás jellemző)

A fix spread a különbség az eladási ár és a vételi ár között a kereskedelmi instrumentumban. Ennek a mértékét a Teletrade rögzíti, így az nem függ a tranzakció volumenjétől és a piaci volatilitástól.

MT4 jellemzőiről itt olvashat többet.

NDD Végrehajtás

A legfontosabb jellemzője ennek a számlatípusnak a változó spread és a nagy sebességű végrehajtás az ügyfélmegbízásoknak a piaci áron. Ügyfél megbízások feldolgozása a legjobb elérhető áron, ami nagy előnyt jelent a kereskedés során, hiszen egy csendes piacon a spread minimális. Ám egy nagy volatilitású piacon ( például jelentős makrogazdasági sajtóközlemények megjelenése alatt) a spreadek növekedhetnek rövid távon.

A változó spreadet a piac alakítja, és a nap folyamán változik attól függően, hogy a piaci volatilitás és a rendelkezésre álló likviditás mekkora.

MT4 jellemzőiről itt olvashat többet.