Keresés

+36 (1) 599-9037

Cég Profil

 • A TeleTrade(TeleTrade-DJ International Consulting Ltd)

  egy olyan befektetési társaság, amely a TeleTrade csoport tagja, és széles körű kereskedési eszközökkel rendelkezik a pénzügyi piacokon magánszemélyek számára. A vállalat az európai piacon a pénzügyi eszközök piacairól szóló irányelv (MiFID) szerint működik. A TeleTrade-t a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság (CySEC) engedélyével, a 158/11 licencszámmal látja el. A képviseleti irodák nagy hálózata 11 EU-országban működik.

  A TeleTrade Csoport 1994-ben alakult, és nemzetközi magánjellegű pénzügyi csoport. A Csoport és leányvállalatai 26 országban működnek világszerte.

 • Céghírek

  A legfrissebb hírek, események és információk a kereskedési feltételek frissítéseiről. A TeleTrade elkötelezett amellett, hogy minőségi támogatást és magas színvonalú szolgáltatást biztosítson minden európai helyszínen. Jelenleg 14 európai országban képviseletünk működik.

 • Elérhetőségeink

  TeleTrade gyorsan növekvő márka és Európa egyik legnagyobb befektetési vállalata. Ma a cég képviseleti irodái 14 EU-országban működnek.

 • Szakmai díjak

  A TeleTrade elkötelezett amellett, hogy kivételes termékválasztékot és szolgáltatásokat kínál a kereskedők számára világszerte. Folyamatos innovációnk és az egyes ügyfelek iránti igények iránti elkötelezettségünket a legjelentősebb nemzetközi pénzügyi szervezetek is elismerték.

 • Szolgáltatásaink

  Büszkék vagyunk arra, hogy a legmagasabb színvonalú pénzügyi szolgáltatásokat kínáljuk, ideértve a kereskedési eszközök és befektetési termékek széles választékát, a csúcsminőségű kereskedési oktatást, a szakértői piacelemzést és a dedikált kereskedelmi támogatást.

 • Engedélyek és szabályozások

  A TeleTrade-DJ International Consulting Ltd (TeleTrade Europe) egy Ciprusi Befektető Cég (CIF), regisztrációs szám: HE272810, a Ciprusi Tőzsde és Értékpapír Felügyelet (CySEC) által a 158/11 számon lett engedélyezve.

 • Engedélyezett Pénzügyi Szolgáltatások

  Ebben a részben megtalálhatóak a CySEC által engedélyezett pénzügyi eszközök, befektetési és kiegészítő szolgáltatásokkal kapcsolatos információk.

 • AZ ÜGYFELEK TŐKÉJÉNEK BIZTONSÁGA

  Az ügyfelek pénzének biztonsága elsődleges szempont a TeleTradenél. Azon vagyunk, hogy az ügyfeleink pénze biztonságban legyen, ezért elkülönített számlákra kerülnek a legnagyobb nemzetközi kereskedelmi bankoknál, ahol egy megfelelő kockázatkezelési rendszernek köszönhetően negatív egyenleg elleni védelem áll fenn.

Kérjen tanácsot

Adatvédelmi irányelvek

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb twitter linkedIn youtube
proficient forex broker teletrade
Connect with Us
Share on
social networks
Online
consultant
Request a callback
Top Page