Keresés

+36 (1) 599-9037

Az ügyfelek tőkéjének biztonsága

Befektetésvédelem

Az ügyfelek pénzének biztonsága elsődleges szempont a TeleTradenél. Azon vagyunk, hogy az ügyfeleink pénze biztonságban legyen, ezért elkülönített számlákra kerülnek a legnagyobb nemzetközi kereskedelmi bankoknál, ahol egy megfelelő kockázatkezelési rendszernek köszönhetően negatív egyenleg elleni védelem áll fenn.

Az ügyfeleink tőkéjének biztonsága érdekében, a következő elveket követjük:

 1. Elkülönített ügyfélszámlák

  Az ügyfelek által a TeleTrade cégnél elhelyezett pénzösszegek, a cég saját számláitól különálló, elkülönített számlákra kerülnek, amelyeket a legnagyobb Európai bankokban helyeznek el. A ciprusi KPMG pénzügyi könyvvizsgálók segítségével üzleti ügyeinket a lehető legmagasabb szakmai standardoknak megfelelően intézzük.

 2. Megvédjük befektetését a negatív egyenlegek kialakulásától

  A TeleTrade fejlett felügyeleti és kockázatkezelési rendszert használ. Ez a rendszer felügyeli az ügyfél egyenlegét, hogy megvédje őt a kezdeti befektetésnél magasabb veszteségektől.

 3. Védelem a Befektetői Kártérítési Alap részéről

  A TeleTrade, a 144(I)/2007-es törvény értelmében, mint a Befektetői Kártérítési Alap tagja (Investor Compensation Fund - ICF), a cég ügyfelei jogosultsággal rendelkeznek olyan pénzügyi követelések kielégítésére, amelyet valamelyik Alap tag nem tud teljesíteni. A követelések biztosítása több tényezőtől függ. A jogosultsági feltételeket megnézheti a jogi dokumentációk között a Befektetői Kártérítési Alap dokumentumban.

 4. CySEC szabályozási normák

  A TeleTrade a Ciprusi Tőzsde és Értékpapír Felügyelet (CySEC) engedélyével működik és betartja annak szabályrendszerét. Rendszeresen küldünk pénzügyi jelentéseket az intézmény részére, amik tartalmazzák az alapok napi egyeztetését is és eleget teszünk a legszigorúbb követelményeknek, így például a megfelelő tőketartalékra vonatkozó elveknek is.

Kérjen tanácsot

Adatvédelmi irányelvek

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb twitter linkedIn youtube
proficient forex broker teletrade
Connect with Us
Share on
social networks
Online
consultant
Request a callback
Top Page