Keresés

+36 (1) 599-9037

TeleTrade News

május 2018 07

A MetaTrader szoftvercég figyelmezteti a kereskedőket,hogy a a jelszavakat őrizzék meg,hogy hozzáférjenek a fiókjához a Windows Update után

Tisztelt Ügyfelek,

MetaQuotes, a MetaTrader kereskedési platform fejlesztője azt tanácsolja, hogy a Windows 2018. április 10-i frissítés telepítése előtt el kell mentenie a jelszavát egy biztonságos helyen, hogy hozzáférhessen a kereskedési platformhoz. Ez az elővigyázatossági intézkedés lehetővé teszi a MetaTrader platformon lévő fiókok (ok) akadály nélküli hozzáférését a Windows 2018. április 10-i frissítése után.

2018. április 30-án a Microsoft hivatalosan elindít egy újabb nagy frissítést a Windows 10 operációs rendszerről. Ez az frissítés módosítja a konfigurációs és a titkosítási kulcsokat, mivel általában új Windows operációs rendszer telepítésekor történik.

A felhasználók adatainak védelme érdekében a MetaTrader kereskedési platform kötőanyagot használ a számítógép operációs rendszerére és hardverére, amelyre telepítve van, ezért érvénytelenné válik a számítógépen mentett MetaTrader platform összes fiókjához tartozó jelszó. A Windows 10 Április 2018-as frissítésének telepítése jelszó visszaállításához vezet.

A MetaQuotes szerint "a Market vásárlók egyike sem veszíti el aktiválását a 2018. április 10-i frissítés után."