Keresés

+36 (1) 599-9037

Közreműködi Partner

Közreműködi partner program

Érdekli a közreműködői értékesítés? Online üzleti lehetőségeket keres? Ha mindkét kérdésre igen a válasz, akkor jó helyen jár! Partner programunk célja, hogy minden lelkes internet felhasználónak eszközöket adjunk a hatékony otthoni munkához és extra jövedelem szerzéshez.

Küldetésünk, hogy a legmagasabb szintű programot és kifizetődő jutalékrendszert ajánljunk partnerünknek, mellyel maximalizálni tudja bevételeit. Mindössze annyit kell tennie, hogy reklámoz minket a blogján, honlapján vagy bármilyen más online tevékenységében és jutalékban részesül minden ügyfél után akit hoz.

man

Milyen az ideális partner?

Az ideális partner egy olyan személy, aki jutalékért cserébe segíti termékeink vagy szolgáltatásaink ajánlását a leendő ügyfeleknek. Partner programunk megadja a lehetőséget egy jelentős, folyamatos jövedelem szerzéshez az ügyfelek TeleTrade-hez irányításával. Mindössze annyit kell tennie, hogy fellendítse a honlapja vagy blogja forgalmát, így folyamatos jutalékra tehet szert minden minősített ügyfélért, akit a promóciós tevékenysége vezet hozzánk.

Ki válhat partnerré?

Partner lehet bárki, akinek szerkesztése alatt van egy:

affiliate program for web administrators
affiliate program for forum managers
affiliate program for blog managers
affiliate program for social network managers

Számos TeleTrade ügyfel már profitál a közreműködő programunkból, így minimális erőfeszítéssel folyamatos jövedelemhez jut. A programot teljesen átláthatónak és rugalmasnak fogja találni:
a legegyszerűbb módja pénzt keresni!

Csatlakozzon hozzánk!

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb twitter linkedIn youtube
proficient forex broker teletrade
Connect with Us
Share on
social networks
Online
consultant
Request a callback
Top Page