Keresés

+36 (1) 599-9037

Szaknyelv

Szójegyzék:

A befektető a cég azon ügyfele, aki a TeleTrade Invest szolgáltatás keretében befektetői számlára kereskedési számlát regisztrált, annak érdekében, hogy kereskedési tranzakcióit a befektető által kiválasztott kereskedői számláról átvehesse befektetői számlájára.

Kereskedő a TeleTrade Invest szolgáltatás kereskedői számláján kereskedői számlára bejegyzett kereskedő számlát vagy a TeleTrade Invest szolgáltatáshoz kapcsolódó kereskedési számlán keresztül működő kereskedési jelzálog-szolgáltatót jelent. A kereskedőnek nincs hozzáférése a befektetői pénzeszközökhöz, és soha nem vesz részt a befektetői pénzeszközök kezelésében, hanem kizárólag a kapcsolt befektetői számlákon átmásolható kereskedési jelzések szolgáltatójaként működik.

A kereskedési jelző szolgáltatója olyan kereskedési számlát jelent, amelyből a kereskedési ügyleteket átmásolják a kereskedési számlához kapcsolódó egyéb kereskedési számlákra a TeleTrade Invest szolgáltatáson keresztül.

Nem nyilvános kereskedői számla olyan kereskedői számla, amely nem szerepel a cég webhelyén.

Nyilvános kereskedői számla olyan kereskedői számlát jelent, amely szerepel a nyilvános kereskedők ranglistájában, és a cég összes ügyfele számára megtekinthető a cég hivatalos webhelyén.

A kereskedői szerződés olyan egyedülálló, személyre szabott kódot jelent, amely azonosítja a kereskedőt a TeleTrade Invest szolgáltatáson belül, amely magában foglalja a kereskedői ajánlatot. Egy kereskedői szerződés használatával a befektető kiválaszthatja a kereskedőt, hogy összekapcsolhassa kereskedői számlájával.

A kereskedő ajánlata azt jelenti, hogy a potenciális befektetők ajánlatot tesznek arra, hogy kereskedői számlájukat a kereskedő által meghatározott kereskedelmi feltételek mellett a kereskedői számlára kössék:

  • A Kereskedő Bizottság jelentése a kereskedő által meghatározott jutalék, amely szerint a kereskedő és a befektetők közötti elszámolást, valamint a jutalékot a nyereséges, ismétlődő kereskedési ügyletekre kell kiszámítani.
  • A számviteli időszak a befektető és a kereskedő együttműködésének megkezdése vagy a befektető és a kereskedő közötti korábbi egyezség, a későbbiekben bekövetkezett változás óta, amely után a befektető és a kereskedő között egyezségre kerül sor. Az időszakos elszámolás minden hónap utolsó vasárnapján történik.

A kereskedési tranzakciók ismétlése azt jelenti, hogy kereskedési tranzakciókat másolnak a kereskedői számláról egy befektető megfelelő kereskedési számlájára.

A replikációs arány a kereskedői számláról a befektetői számlára történő átmásolási tranzakciók arányát jelenti, amelyet a befektető határoz meg, miközben a befektetői számláját egy kereskedői számlához kapcsolja.
A kereskedési tranzakció jutalékát az adott tranzakciók pénzügyi teljesítménye alapján kell kiszámítani, függetlenül attól, hogy az ügylet melyik irányítása alatt volt. A jutalékot a Befektetői Számlán egy mérlegen tudja követni, amelyen a következő megjelölés szerepel: "cmsn lock for re. #Investor megrendelõjegyet ", és külön tartalékszámlára van fenntartva mindaddig, amíg a kiegyenlítési eljárást a befektetõ és a kereskedõ között elvégzik.

Elszámolás: a befektetési számla és a kereskedői számla között a megőrzési számlán elszámolt jutalék elosztása.

A "Visszatérítés a befektetőnek" a kereskedő által a kiegyenlítési eljárás során a befektető számlájára történő átutalással jutó jutalék részleges visszatérítését jelenti. A Befektető jutalékának megtérülése egy egyenleges tranzakcióval történik a Befektetői Számlán, az alábbi megjegyzéssel: "cmsn vissza a kereskedői számláról"..

A kereskedő jutalma a kereskedő jutalékának részét képezi, amelyet az elszámolási eljárás során a kereskedői számlára továbbítanak. A kereskedő jutalékát a kereskedő számláján egyenleg-tranzakció útján helyezik el, az alábbi megjegyzéssel: "cmsn a befektetői számláról".

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb twitter linkedIn youtube
proficient forex broker teletrade
Connect with Us
Share on
social networks
Online
consultant
Request a callback
Top Page